Týdenní menu – Restaurace a minipivovar Nová sladovna Opava 
 

Restaurace a minipivovar
Nová sladovna Opava
Týdenní menu

Týdenní menu

Polední menu  čtvrtek 22. února
  • Kuřecí vývar s masem a nudlemi 25,-
    Pomalu tažený hovězí krk s krémovou omáčkou s bílým vínem a smetanou, restované bramborové čtvrtky 106,-
    Vepřové kostky z plece pečené se snítkami tymiánu a rozmarýnu, silná šťáva s lesními houbami, jasmínová rýže 94,-
    Waldorfský salát se smaženými kuřecími kousky 89,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 99,-
    Týdenní specialita:
    Kuřecí závitek plněný parmskou šunkou a listovým špenátem s bluecheese omáčkou a domácími kroketami 169,-

Polední menu  pátek 23. února
  • Fazolová polévka s rajčaty 25,-
    Vepřová panenka v krustě z hrubozrnné hořčice, bramborovo – hráškové pyré 109,-
    Kuřecí stehenní steak marinovaný v zeleném pepři podávaný na pórku s kukuřicí, domácí americké brambory 94,-
    Filé z aljašské tresky v koriandrové tempuře s listovým salátem, limetkovým dresinkem a čerstvou zeleninou 88,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 99,-
    Týdenní specialita:
    Kuřecí závitek plněný parmskou šunkou a listovým špenátem s bluecheese omáčkou a domácími kroketami 169,-

Polední menu  sobota 24. února
  • Týdenní specialita:
    Kuřecí závitek plněný parmskou šunkou a listovým špenátem s bluecheese omáčkou a domácími kroketami 169,-

Polední menu  neděle 25. února
  • Týdenní specialita:
    Kuřecí závitek plněný parmskou šunkou a listovým špenátem s bluecheese omáčkou a domácími kroketami 169,-