Týdenní menu – Restaurace a minipivovar Nová sladovna Opava 
 

Restaurace a minipivovar
Nová sladovna Opava
Týdenní menu

Týdenní menu

Polední menu  pondělí 17. února
  • Zelná polévka s klobásou 29,-
    Znojemská hovězí pečeně, pažitková rýže 109,-
    Krůtí nudličky s rajčaty, cibulí a olivami, hranolky 106,-
    Lasagne bolognese 106,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené bramborové čtvrtky, dip 164,-

     

Polední menu  úterý 18. února
  • Žampionový krém 29,-
    Kuřecí steak se smetanovým pórkem, jasmínová rýže 104,-
    Hovězí guláš zdobený cibulí, domácí houskové knedlíky 119,-
    Aljašská treska na polníčkovém salátu, kus-kus 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí atarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené bramborové čtvrtky, dip 164,-

Polední menu  středa 19. února
  • Karotková polévka s praženými slunečnicovými semínky 39,-
    Bramborové noky s filírovaným kuřecím prsem, špenátem a smetanou 119,-
    Steak z krkovice s glazovanou cibulí, šťouchané brambory 109,-
    Smažený hermelín na trhaných listech salátů 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené bramborové čtvrtky, dip 164,-

Polední menu  čtvrtek 20. února
  • Kuřecí vývar se zeleninovým svítkem 29,-
    Plněná vepřová kotleta slaninou a žampiony, opékané brambory 124,-
    Špagety s konfitovaným česnekem, petrželkou a sýrem Grana 99,-
    Salát Caesar z ledového salátu s kuřecím masem, krutony a sýrem Grana 106,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,- 
    Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené bramborové čtvrtky, dip 164,-

Polední menu  pátek 21. února
  • Kulajda s hříbky 39,-
    Vídeňská roštěná, hranolky, tatarská omáčka 129,-
    Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše 116,-
    Listový salát s mozzarellou a cherry rajčaty 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené  bramborové čtvrtky, dip 164,-

Polední menu  sobota 22. února
  • Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené bramborové čtvrtky, dip 164,-

Polední menu  neděle 23. února
  • Týdenní specialita:
    Kuřecí prso plněné parmskou šunkou a listovým špenátem, pečené bramborové čtvrtky, dip 164,-