Týdenní menu – Restaurace a minipivovar Nová sladovna Opava 
 

Restaurace a minipivovar
Nová sladovna Opava
Týdenní menu

Týdenní menu

Polední menu  pondělí 20. května
  • Žampionová s krutony 27,-
    Hovězí nudličky na tymiánu se smetanou, jasmínová rýže 104,-
    Smažený květák, pažitkové brambory, tatarská omáčka 99,-
    Carpaccio z červené řepy se sýrem Feta, baby špenátem a rukolou 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-

Polední menu  úterý 21. května
  • Bramboračka s hříbky 27,-
    Pomalu tažená vepřová krkovice na rozmarýnu, pečené bramborové čtvrtky s česnekem a majoránkou, křenová majonéza 102,-
    Kuřecí soté Garam Masala se zázvorem, bambusovými výhonky, basmati rýže 99,-
    Boloňské špagety 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-

Polední menu  středa 22. května
  • Vývar s masem a nudlemi 27,-
    Slaninou protknuté vepřové karé se savojskou kapustou, mačkané brambory s jarní cibulkou 104,-
    Filírovaná kuřecí prsa, ratatouille s bulgurem 99,-
    Kousky smažené tresky na listovém salátu s limetkovým dresinkem 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-

Polední menu  čtvrtek 23. května
  • Slezská kyselice s uzeným masem 29,-
    Tradiční vepřový řízek, bramborový salát 104,-
    Filírovaný kuřecí steak, pepřová omáčka, divoká rýže 99,-
    Taštičky s listového těsta plněné zauzeným lososem, crème fraîche a koprem na listovém salátu s citronovým dresinkem 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-

Polední menu  pátek 24. května
  • Karotkovo-dýňový krém 29,-
    Krůtí prsa v syrovém těstíčku, šťouchané brambory 102,-
    Hamburská vepřová kýta, karlovarské knedlíky 104,-
    Hovězí roštěná na hříbcích, jasmínová rýže 109,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-

     

Polední menu  sobota 25. května
  • Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-

     

Polední menu  neděle 26. května
  • Týdenní specialita:
    Filírovaná kachní prsa s omáčkou z višní s bramborovo – celerovým pyré 199,-