Týdenní menu – Restaurace a minipivovar Nová sladovna Opava 
 

Restaurace a minipivovar
Nová sladovna Opava
Týdenní menu

Týdenní menu

Polední menu  sobota 18. ledna
  • Týdenní specialita:
    Krůtí kapsa plněná brusinkami a sýrem v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, zeleninový salátek se sýrovým dresinkem 189,-

Polední menu  neděle 19. ledna
  • Týdenní specialita:
    Krůtí kapsa plněná brusinkami a sýrem v kukuřičné strouhance, bramborová kaše, zeleninový salátek se sýrovým dresinkem 189,-

Polední menu  pondělí 20. ledna
  • Hráškový krém s krutony 29,-
    Hovězí Stroganov, jasmínová rýže 109,-
    Kuřecí stehno na otickém zelí, bramborové knedlíky 104,-
    Listový salát s parmskou šunkou a segmenty pomeranče, toast 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-

Polední menu  úterý 21. ledna
  • Bramborová polévka s žampiony 29,-
    Kaplická cmunda 109,-
    Kuřecí steak na zelených fazolkách, vařené brambory 104,-
    Aljašská treska, smetanové krupoto 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-

Polední menu  středa 22. ledna
  • Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi 29,-
    Marinovaná krkovice na hrubozrnné hořčici, americké brambory, dip 116,-
    Boloňské špagety sypané sýrem Grana 109,-
    Grilovaný hermelín na listovém salátu s brusinkovým dresinkem 104,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-

Polední menu  čtvrtek 23. ledna
  • Frankfurtská polévka 29,-
    Bramborové noky s filírovaným kuřecím masem a sýrovou omáčkou 109,-
    Vepřové kolínko v konfitu, šťouchané brambory, salátek z otického zelí 99,-
    Listový salát s tuňákem a vejci 104,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-

Polední menu  pátek 24. ledna
  • Kulajda 29,-
    Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinky, šlehačka 119,-
    Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše 109,-
    Aljašská treska na zeleninovém kuskusu 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 109,-
    Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-

Polední menu  sobota 25. ledna
  • Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-

Polední menu  neděle 26. ledna
  • Týdenní specialita:
    Dančí ragú na kořenové zelenině a červeném víně, špekový knedlík 229,-