Týdenní menu – Restaurace a minipivovar Nová sladovna Opava 
 

Restaurace a minipivovar
Nová sladovna Opava
Týdenní menu

Týdenní menu

Polední menu  čtvrtek 17. ledna
  • Cibulová s bílým vínem, tymiánem a chlebovými krutony 25,-
    Lasagne Bolognese 114,-
    Uzené žebro s hrachovým pyré, zdobené vídeňskou cibulí s kyselou okurkou a pečivem 96,-
    Filírovaný kuřecí steak, šťouchané brambory s dipem z konfitovaného česneku 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní italská specialita:
    Italské krémové rizoto s houbami, rukolou a hoblinami parmazánu 199,-
    Týdenní italský desert:
    Panna cotta s lesním ovocem 89,-

Polední menu  pátek 18. ledna
  • Valašská kyselice s uzeným masem 29,-
    Insalata di couscous e quinoa con vongole 179,-
    Tažená hovězí pečeně se smetanovou omáčkou s koprem a domácími houskovými knedlíky 114,-
    Kuřecí prsa s ratatouille a bylinkovou bagetou 99,-
    Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 104,-
    Týdenní italská specialita:
    Italské krémové rizoto s houbami, rukolou a hoblinami parmazánu 199,-
    Týdenní italský desert:
    Panna cotta s lesním ovocem 89,-

Polední menu  sobota 19. ledna
  • Česneková polévka 25,-
    Katův šleh, bramboráčky 154,-
    Týdenní italská specialita:
    Italské krémové rizoto s houbami, rukolou a hoblinami parmazánu 199,-
    Týdenní italský desert:
    Panna cotta s lesním ovocem 89,-

Polední menu  neděle 20. ledna
  • Česneková polévka 25,-
    Katův šleh, bramboráčky 154,-
    Týdenní italská specialita:
    Italské krémové rizoto s houbami, rukolou a hoblinami parmazánu 199,-
    Týdenní italský desert:
    Panna cotta s lesním ovocem 89,-