Týdenní menu – Restaurace a minipivovar Nová sladovna Opava 
 

Restaurace a minipivovar
Nová sladovna Opava
Týdenní menu

Týdenní menu

Polední menu  čtvrtek 14. prosince
  • Houbová bílá polévka s brambory a petrželkou 25,-
    Hovězí roštěná na dijonské hořčici, jasmínová rýže 99,-
    Vepřová kotleta na hráškovém pyré, šťouchané brambory 89,-
    Marinované kuřecí prso, mix listových salátů s grilovanými cherry rajčátky, bageta 92,-
    Smažený sýr s hranolky a domácí tatarskou omáčkou 99,-
    Týdenní specialita:
    Plněné kuřecí prso italskou šunkou a mozzarellou, smetanové brambory s česnekem a pórkem, demi glace omáčka 189,-

Polední menu  pátek 15. prosince
  • Mrkvový krém 23,-
    Hovězí mletý biftek se sázeným vejcem, pečené bramborové čtvrtky, tatarská omáčka 112,-
    Špikovaný vepřový pečený špalíček, dušený listový špenát s česnekem, pečené bramborové noky 99,-
    Špagety Pomodoro s kuřecím masem a olivami, zauzený parmazán 88,-
    Smažený sýr s hranolky a domácí tatarskou omáčkou 99,-
    Týdenní specialita:
    Plněné kuřecí prso italskou šunkou a mozzarellou, smetanové brambory s česnekem a pórkem, demi glace omáčka 189,-

     

Polední menu  sobota 16. prosince
  • Týdenní specialita:
    Plněné kuřecí prso italskou šunkou a mozzarellou, smetanové brambory s česnekem a pórkem, demi glace omáčka 189,-

Polední menu  neděle 17. prosince
  • Týdenní specialita:
    Plněné kuřecí prso italskou šunkou a mozzarellou, smetanové brambory s česnekem a pórkem, demi glace omáčka 189,-